basicXL BXL-USBGAD7

További basicXL termékek: basicXL Kártyaolvasó, USB hub

ASSMANN DIGITUS DA-70250 Kártyaolvasó, USB hub 9 107 Ft-tól ASSMANN DIGITUS DA-70250 StarTech USB3.0 ST3300U3S Kártyaolvasó, USB hub 27 000 Ft-tól StarTech USB3.0 ST3300U3S Delock 62440 Kártyaolvasó, USB hub 20 990 Ft-tól Delock 62440 Delock 62431 Kártyaolvasó, USB hub 17 090 Ft-tól Delock 62431
3 PORTOS FORGALOMJELZŐ USB HUB - basicXL (BXL-USBGAD7) A három portos USB Hub forgalom jelző fénnyel van ellátva. A forgalom figyelő fény különböző színnel világít, a forgalomnak megfelelően. Adatforgalom esetén portonként aktiválódik a piros, sárga vagy a zöld jelzőfény. Tápellátás: USB Kábel hossz: 0,6 m Szín: Fekete/Ezüst A termék elérhetősége Mikortól vehető át személyesen? kedd 13 órától Mikor kapom meg futárral? szerda PickPackPonton átvhető Pesten: szerda, Vidéken: csütörtök Szállítási idő 1-2 munkanap Személyes átvétel Budapest, XIV. kerület, Zugló Szállítási díjak Futárszolgálattal: 990 Ft Pick Pack Ponttal: 590 Ft Fieztési módok Bankkártyával (PayU)Készpénzben (csomagponton, vagy futárnak utánvéttel)Előre utalással

Így is ismerheti: BXL USBGAD 7, BXLUSBGAD7, BXL USBGAD7, BXL-USBGAD 7