König CSU3H4P200BL

További König termékek: König Kártyaolvasó, USB hub

D-Link DUB-H4 Kártyaolvasó, USB hub 6 729 Ft-tól D-Link DUB-H4 Gembird UHB-CT02 Kártyaolvasó, USB hub 3 300 Ft Gembird UHB-CT02 Delock 61393 Kártyaolvasó, USB hub 10 767 Ft-tól Delock 61393 Delock 87445 Kártyaolvasó, USB hub 4 590 Ft-tól Delock 87445

Számítógép vagy laptop USB 3.0 csatlakozójának további USB portokkal történő bővítésre, USB flash meghajtók, mikrofon, nyomtatók, hálózati adapterek vagy egyéb eszközök csatlakoztatására alkalmas eszköz. Külső tápellátással rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagy teljesítményű perifériák, például 2,5”-es merevlemezek csatkaoztatását. Az USB 3.0 csatlakozó nagy sebességű adatátvitelt tesz lehetővé, mely tízszer gyorsabb, mint a hagyományos USB. 2.0.

Tulajdonságok:
4 portos USB Hub
USB 3.0 nagysebességű csatlakozás (kompatibilis az USB 2.0-val)
Könnyen bővítheti az asztali számítógépét vagy notebookját további USB portokkal
Kártyaolvasó, mely a legtöbb médiakártyát támogatja
USB 3.0, mely akár tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0
Külső tápellátással rendelkezik (AC adapter tartozék)

Így is ismerheti: CSU 3 H 4 P 200 BL, CSU 3H4P200BL, CSU3H4P200 BL