Delock 61729

További Delock termékek: Delock Kártyaolvasó, USB hub

D-Link DUB-H4 Kártyaolvasó, USB hub 6 744 Ft-tól D-Link DUB-H4 Gembird UHB-CT02 Kártyaolvasó, USB hub 3 300 Ft Gembird UHB-CT02 Delock 61393 Kártyaolvasó, USB hub 10 808 Ft-tól Delock 61393 Delock 87445 Kártyaolvasó, USB hub 4 590 Ft-tól Delock 87445
Ez a Delock 4 csatlakozós Hub egy 3.5 vagy 5.25 helyre tehető számítógépében (az utóbbi megoldáshoz mellékeltünk egy kiegészítő keretet). A Hub 4 darab USB 2.0 porttal bővíti ki számítógépét. Különböző USB-s eszközöket használhat vele, mint nyomtató, szkenner, billentyűzet, egér, MP3 lejátszó, kártyaolvasó, külső meghajtó, stb.

Tulajdonságok
4 db USB 2.0 port
Adatátviteli sebesség max. 480 Mbps
Az eszköz egy USB 2.0 csatlakozón keresztül csatlakoztatható számítógépéhez,
melynek kábelét az eszköz hátuljába lehet vezetni.
Plug & Play

Rendszer követelmények