Delock DL87482

További Delock termékek: Delock Kártyaolvasó, USB hub

ASSMANN DIGITUS DA-70250 Kártyaolvasó, USB hub 9 124 Ft-tól ASSMANN DIGITUS DA-70250 StarTech USB3.0 ST3300U3S Kártyaolvasó, USB hub 27 090 Ft-tól StarTech USB3.0 ST3300U3S Delock 62440 Kártyaolvasó, USB hub 20 990 Ft-tól Delock 62440 Delock 62431 Kártyaolvasó, USB hub 17 090 Ft-tól Delock 62431
2xportLeírás Ezt a Delock megosztási kapcsolót két számítógépen használhatja, és hozzáférést biztosíthat egyetlen USB-eszközhöz. Ha például egy nyomtató van csatlakoztatva, kiválaszthatja a kapcsolón lévõ gombok segítségével, hogy a két számítógép közül melyik csatlakozzon a nyomtatóhoz. Ezt a csatlakozást bármikor igény szerint átállíthatja egy másik számítógépre. A csomag tartalmaz egy szoftvert Windows Vista és Windows 7 rendszerhez, amely lehetõvé teszi, hogy szoftver szerint váltson a kapcsolóval. Műszaki adatok Csatlakozó:Bemenet: 1 x USB 2.0 A-típusú hüvelyKimenet: 2 x USB 2.0 B-típusú hüvely 2 x LED gomb a váltáshoz Táplálás USB buszon keresztül, az adapterhez nincs szükség további áramforrásraelképzelhetõ, hogy a csatlakoztatott eszközhöz további áramforrás szükséges Méretek (H x Sz x M): kb. 70 x 43 x 20 mm Rendszerkövetelmények Windows 2000/XP/XP-64/Server-2003/Vista/Vista-64 /7/7-64/8/8-64/8.1/8.1-64/10/10-64, Linux Kernel 2.6, Mac OS. 10.9. 5, 10.10. 3 PC vagy notebook számítógép szabad USB A-típusú-csatlakozóval A csomag tartalma Megosztási kapcsoló 2 x USB 2.0-s, A > B típusú csatlakozókábel CD ROM szoftverrel (Windows Vista, 7) Használati utasítás Csomag Retail Box

Így is ismerheti: DL 87482