HYPER by Sanho HyperJuice (HJ-Q5U)

További HYPER by Sanho termékek: HYPER by Sanho Kártyaolvasó, USB hub

Delock 61898 Kártyaolvasó, USB hub 18 490 Ft-tól Delock 61898 i-tec U3HUB445 Kártyaolvasó, USB hub 8 520 Ft-tól i-tec U3HUB445 Delock 62793 Kártyaolvasó, USB hub 23 939 Ft-tól Delock 62793 Verbatim 49141 Kártyaolvasó, USB hub 16 390 Ft-tól Verbatim 49141

Az egyetlen töltő, amire szükséged van! A HyperJuice 80W-os teljesítménynével egyszerre akár 5 készüléket is tölthetünk, legyen szó akár MacBookról, iPhone-ról, iPad-ről vagy más eszközökről. Mind a négy USB-A kimenet rendelkezik Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiával, így akáár gyorstöltésre is használható.

. Tulajdonságok:

-Univerzális USB-C adapter, 5 kimenettel
-4x USB-A
-1x USB-C
-akár 5 készülék egyidejű töltése
-okostelefonokhoz, tabletekhez, számítógépekhez, játékkonzolokhoz, mp3 lejátszókhoz, GPS készülékekhez, kamerákhoz
-3.5A portonként
-teljes kimeneti áramerősség: 12A
-Qualcomm Quick Charge 3.0
-hatékony és biztonságos áramellátás különböző fogyasztású készülékekhez
-Bemeneti feszültség: AC 100-240V, 50/60Hz 1.8A
-méretek: 110mm x 98mm x 20mm