i-tec U3CR3HUB

További i-tec termékek: i-tec Kártyaolvasó, USB hub

ASSMANN DIGITUS DA-70243 Kártyaolvasó, USB hub 5 210 Ft-tól ASSMANN DIGITUS DA-70243 Satechi Aluminium Type-C Pro Hub (ST-CMBP) Kártyaolvasó, USB hub 37 200 Ft-tól Satechi Aluminium Type-C Pro Hub (ST-CMBP) Apple MUFG2ZM/A Kártyaolvasó, USB hub 16 040 Ft-tól Apple MUFG2ZM/A LogiLink ua0312 Kártyaolvasó, USB hub 11 997 Ft-tól LogiLink ua0312
Kártyafoglalatok száma 1
Compact Flash Nem
SD Igen
SDHC Igen
SDXC Igen
microSD Nem
microSDHC Nem
Memory Stick Micro Nem
Memory Stick Pro Duo Nem
xD Nem
XQD Nem

Tulajdonságok:Passzív HUB 3 port kártyaolvasóval kombinálva. Ideális társa mindazoknak, akik nem rendelkeznek elegendő USB-porttal notebookjában, táblagépében vagy PC-jében, és akiknek állandóan csatlakoztatniuk kell a kedvenc USB-berendezéseket. A memóriakártya-olvasót különösen a digitális fényképezőgépek és a HD videokamerák használják, amelyek memóriakártyákat használnak a gyakori adatátvitelhez. Ez a HUB három USB 3.0 portot kínál az USB eszköz csatlakoztatásához és a nagysebességű adatátvitelhez (5 Gbps). Támogatja a Plug & Play funkciót és a szabványos USB töltést - a csatlakoztatott mobil eszközök automatikus észlelését. A memóriakártyákhoz két kártyahely SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC és micro SDXC formátumokat támogat. Az USB 3.0 interfész elsősorban az USB 3.0 memóriakártyákról és flash meghajtókról történő adatátvitelre vonatkozik, amelyek a legmagasabb átviteli sebességet használják. Passzív 3-portos HUB memóriakártya-olvasóval kombinálva, hogy kedvenc USB-perifériáit egyszerűen és gyorsan csatlakoztassa a notebookhoz, táblagéphez, okostelefonhoz vagy számítógéphez egy USB-kábellel, valamint a memóriakártyákról történő adatátvitelhez 3x USB 3.0 port az USB-eszköz csatlakoztatásához és a nagysebességű adatátvitelhez (5 Gbps) 1x slot SD / SDHC / SDXC memóriakártyákhoz 1x slot mikro SD / micro SDHC / micro SDXC memóriakártyákhoz Integrált USB 3.0 kábel OTG adapterrel a HUB csatlakoztatásához a notebook, a tablet, az okostelefon vagy a számítógép USB portjához USB töltési érzékelő mechanizmus mobil eszközökhöz Plug & Play funkció Túlterhelés és túláramvédelem LED dióda Interfész USB 3.0, visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val USB buszon keresztül táplálható, nincs szükség hálózati adapterre OS Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 32/64 bites, Mac OS X 10. x vagy újabb, Android eszközök az OTG támogatásával A termék méretei 123 x 29 x 19 mm A termék tömege 46 g Csomagolás mérete: 220 x 153 x 32 mm Csomagolás súlya: 101 g

Így is ismerheti: U 3 CR 3 HUB, U 3CR3HU B, U3CR3 HUB