König CMP-USB2HUB22

További König termékek: König Kártyaolvasó, USB hub

D-Link DUB-H4 Kártyaolvasó, USB hub 6 576 Ft-tól D-Link DUB-H4 Gembird UHB-CT02 Kártyaolvasó, USB hub 3 300 Ft Gembird UHB-CT02 Delock 61393 Kártyaolvasó, USB hub 10 822 Ft-tól Delock 61393 Delock 87445 Kártyaolvasó, USB hub 5 040 Ft-tól Delock 87445
Minőségi termék a több évtizedes múltra visszatekintő KÖNIG ELECTRONIC-tól .
JELLEMZŐK:
2 év garancia
Ez a PORT HUB gondoskodik a rendről, és mindig elegendő USB portot biztosít a merevlemeznek, stickeknek vagy más készülékeknek. Az általános USB elsztókkal ellentétben ez tápegységgel támogatott kivitel.  Előnye, hogy gondoskodik az extra tápellátásról az áramigényes USB készülékekhez, számítógépünk, notebookunk nagy örömére, mivel az extra áramigénnyel nem terheljük, hatékonyságukat nem csökkentjük. Kivitele egyedi, elegáns bordázott felület. Mindössze 1 szabad USB portra van szüksége. Led jelzi a hub muködését.
Támogatja valamennyi jelenlegi USB szabványt. Eros, ergonómikus felépítésu.
- Plug-and-play automatikus telepítés
- Láncba fuzheto egészen 127 db USB eszközig