StarTech HB30C4AFPD

Megközelítés:
Javasolt útvonal:

STARTECH 4-Port USB-C Hub with Power Delivery (HB30C4AFPD)

21 690 Ft
Részletek a boltban
ipon.hu

Startech. com 4 portos USB 3.0 Hub fekete (HB30C4AFPD)

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
22 770 Ft
Részletek a boltban
aqua.hu

StarTech HB30C4AFPD USB 3.0 HUB (4 port) Fekete (HB30C4AFPD)

7000+ termék raktárról!

22 770 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
bestmarkt.hu

További ajánlataink

StarTech StarTech. com HB30C4AFPD hálózati csatlakozó USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C 5000 Mbit/s Fekete (HB30C4AFPD) (HB30C4AFPD)

23 145 Ft
+ 1 565 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
xupe.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.

minimum ár

átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 21 690 Ft

További StarTech termékek: StarTech Kártyaolvasó, USB hub

D-Link DUB-H4 Kártyaolvasó, USB hub 6 744 Ft-tól D-Link DUB-H4 Gembird UHB-CT02 Kártyaolvasó, USB hub 3 300 Ft Gembird UHB-CT02 Delock 61393 Kártyaolvasó, USB hub 10 753 Ft-tól Delock 61393 Delock 87445 Kártyaolvasó, USB hub 4 590 Ft-tól Delock 87445

Tulajdonságok:

Ez a kompakt USB 3.0 hub lehetővé teszi, hogy négy USB-A portot csatlakoztasson a laptophoz, támogatva az USB áramellátást. Ez azt jelenti, hogy az USB-C porton keresztül áramellátást és töltőt tud feltölteni, miközben egyidejűleg bekapcsolja az egységet. A beépített USB Type-C kábellel és kis méretű kialakítással rendelkező sokoldalú hub tökéletesen hordozható megoldást kínál olyan eszközök csatlakoztatásához, amelyek hagyományos USB A-típusú portjait az USB-C vagy a Thunderbolt 3 számítógéphez csatlakoztatják.  Kompakt és masszív kialakításával bárhová magával viheti ezt a hordozható USB 3.0 hubot. Mivel ez annyira kompakt, könnyen behelyezhető a laptop táskájába, és csak kis helyet foglal el, amikor csatlakoztatja a munkaállomáshoz. A hordozható alkalmazásokhoz, az integrált gazdagép (USB-C) kábellel.

• Támogatja az USB Power Delivery 2.0 (60W-ig) tápellátást és a laptop feltöltését a laptop USB-C alapú hálózati adapterével
  • Kompakt és hordozható hub, amely négy USB-A portot csatlakoztat a laptophoz egy USB-C porton keresztül
  • A Dongle-típusú hub négy SuperSpeed ??USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1) portot kínál, akár 5 Gbps sebességgel
  • USB 3.0 - Kompatibilis az USB 2.0 és 1.1 verzióval