Unitek Y-9117

További Unitek termékek: Unitek Kártyaolvasó, USB hub

Manhattan 162005 Kártyaolvasó, USB hub 11 580 Ft Manhattan 162005 AXAGON HUE-X4 Kártyaolvasó, USB hub 2 600 Ft-tól AXAGON HUE-X4 Delock 71000 Kártyaolvasó, USB hub 1 999 Ft-tól Delock 71000 ATEN US221A Kártyaolvasó, USB hub 7 767 Ft-tól ATEN US221A

Unitek port replikátor USB Typ-C - multiport, Y-9117 - Háztartás > Háztartási gépek, eszközök > Tartozék, kiegészítő

18190
Gyártó szimbóluma Y-9117Terméknév Unitek port replikátor USB Typ-C - multiport, Y-9117Gyártó UnitekTermékosztály USB hubPortok száma 4Támogatott USB szabványok USB 3.1 (Type-C)Maximális külső adatátviteli sebesség 5 Gb/sAlapvető tartozékok Port replikátorTovábbi információk
  • port: 1x HDMI v1.4; 1x RJ-45 Gigabit; 1x USB3.0; 1x USB Typ-C
  • Támogatja az IPv4 / IPv6 hálózatot, a Wake-On-LAN-t, a teljes duplexet és az ene
  • USB3.1 GEN1 specifikáció, adatátviteli sebesség akár 5 Gbps
  • HDMI 1.4 port, támogatja a 4K felbontást